Cum un rege mare are tinuturi nesfarsite, ii este greu sa isi mai aduca aminte care pamant unde este si care ii sunt caracteristicile supusilor sai. Rege fiind. King fiind … ai o companie la dispozitie cu consultanti, specialisti, etc … si care nu are nicio problema sa jigneasca. Doru a scris foarte bine despre atitudinea lui Burger King in clipul de promovare a deliciosului lor amestec nou, si spun ca nu au voie sa jigneasca pe nimeni, nu numai pe noi dar nici pe thailandezi si nici pe cei din Groenlanda (poate ii trimite cineva 3 zile pe acolo).
Asa am si aflat ca Burger King are doua restaurante in Romania (nu stiam) si singurul mod de a le spune ca nu au nimerit-o cred ca este sa ocolim restaurantele lor.

Foarte simpatica prima replica romaneasca video la campania initiata de BurgerKing:

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks