Augmented reality (AR) is a term for a live direct or indirect view of a physical real-world environment whose elements are augmented by virtual computer-generated imagery. It is related to a more general concept called mediated reality in which a view of reality is modified (possibly even diminished rather than augmented) by a computer. // Wikipedia

O aplicabilitate foarte buna am gasit-o la o firma care vinde ochelari online, un segment foarte greu de multumit “fara proba”. O aplicatie foarte buna facuta de o firma din Anglia. Cel putin pentru comert electronic poate da pe viitor o dimesiune excelenta clientilor care vor sa probeze (vezi zona de haine, ochelari, bijuterii, etc)

Click pe imaginea de mai jos si filmul despre realitate augmentata il gasiti in dreapta in landing page. Enjoy & Think.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks