Dragii mei, avand in vedere ca suntem in industrie, nici macar nu l-au ingropat bine pe Motzu, Dumnezeu sa il ierte, ca avem un nou indicator, evident bazat pe cel mai drag cuvant noua : Cat Trafic Ai ? Deci > un nou site numai bun de luat la advertising … pentru ca are ceva vizitatori.

www.radio3net.ro, site-ul postului de radio fondat de Florian Pittis, a inregistrat luni un numar record de 26.324 de vizitatori, aproape dublu fata de ultimul record inregistrat in luna ianuarie, informeaza Serviciul de Comunicare al Societatii Române de Radiodifuziune (SRR).

Pentru mine Pittis a fost vocea de la Teleenciclopedia. Cea care mi-a deschis calea catre dorinta de cunoastere. Mult mai tarziu era vocea din Celelalte Cuvinte care spunea ca era o “fantana cu ciutura grea, cu apa salcie si calda si rea, ca toti ce-o cunosc .. apa vietii”. Pasarea Colibri nu am fost un mare fan niciodata, insa raman un admirator mare al lui Florian Pittis, pentru omul care l-am simtit ca a fost, desi l-am intanit o singura data.

De la 1 decembrie 1998, Florian Pittis a ocupat postul de director al Canalului România Tineret. Din 16 noiembrie 2004, Radio România Tineret s-a transformat în Radio3Net si a emis exclusiv pe internet.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks