Personal am tot planuit (fara finalitate insa) tot felul de sisteme de affiliate, sisteme de licitare publictara, sisteme care creeaza singure informatie publicitara. Toate au ramas insa pe hartie sau la stadiu de BETA.

De aceea imi place cand apar sisteme publicitare care sa poata fi folosite cu folos de advertiseri. Un astfel de sistem este dezvoltat de cei de la iMedia si apoi extins ca implementare si in siturile aflate in portofoliul Boom.  Un sistem dedicat celor implicati in comertul electronic. (recomand inca o data pentru acestia datele din Studiul de E-commerce 2008).

Ii urez succes noului sistem (The Cart) si sper sa fie unul din motoarele care vor ajuta comertul electronic din Romania. Sistemul a vazut “lumina” prin iulie, dar abia acum este pregatit sa faca fata clientilor, prin deschiderea catre cca 3 mil unici/zi. Luiza si Mihai va pot pune la dispozitie mai multe detalii.

Si ca tot suntem la rubrica de Comert Electronic, semnalez lansarea la apa a 3 noi magazine in saptamana ce a trecut : Hair Care (ingrijire cosmetica femei), Sfax (scule industriale) si Kashmir.ro [BETA pana la 1 decembrie] (bijuterii, accesorii si ceasuri).

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks