Daca tot suntem in blogosfera, semnalez un concurs lansat pentru bloggeri de Doru Panaitescu, care ofera locuri la trainingul sau de publicitate online pentru acestia. Detaliile le gasiti aici. Scrieti “da de ce?”.

Astazi am pus prima “fatza” la WebSchool si speram ca de saptamana viitoare sa fie operational. Si bineinteles, pentru cei care nu pot ajunge la Bucuresti la evenimentul lui Doru, vor avea o oportunitate buna sa faca acest curs (si multe altele) prin intermediul Internetului. Tot astazi se va desfasura si primul test online cu utilizatori. Speram sa iasa bine !

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks