”Esențele tari se tin in sticluțe mici”

– – – – – – – – – – – –

FUN : De ce a traversat puiul strada ?

1.Invatatoarea de scoala: Pentru ca a vrut sa ajunga de partea cealalta.
3.Platon: Pentru ca a mers in cautarea binelui si armoniei..
4.Aristotel: Este in natura puilor sa traverseze strazi..
6.Martin Luther King: I have a dream.Vad o lume in care toti puii vor fi liberi sa traverseze strazile fara sa fie intrebati de motivele lor.
7.Moise: Si Dumnezeu a coborit din ceruri si a poruncit puilor: Traversati autostrazile! Si puiul a traversat-o, si toti s-au inveselit.
8.Bill Clinton: Puiul n-a traversat autostrada. Repet, puiul NU a traversat autostrada.
15.Buddha: A pune aceasta intrebare contrazice propria ta natura de pui.
17.Titlu de ziar national: Criza economica constringe puiul sa traverseze autostrada!
19.Revista Femeia: Luminile amurgului se varsau peste cimpia solitara. O lumina. Un destin. O singuratate. Puiul a ridicat capul ca in cautarea unui raspuns la toate intrebarile sale. La distanta, o modesta casuta de tabla. Nici o masina nu traversa la ora acea autostrada nr. 2, care uneste Filea de Jos cu Giurtelecul Hododului. Puiul a stiut atunci ca a ajuns momentul. Scuturindu-si amorteala penelor a mers hotarit, a pus un picior pe asfalt, pe urma altul, si altul, si altul (oare cite picioare are?). Mergea mindru. Stia ca se apropia sa reuseasca imposibilul. Se gindea la succes. La glorie. La faima. De aceea n-a vazut acel camion fara lumini. De acea n-a auzit zgomotul rablagit al motorului Roman.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks