In toate intrebarile puse in cadrul studiului pe tineret anul 2007 numit “Starea tineretului 2007”, realizat pe un esantion de * 3072 de tineri, nu am regasit nimic legat de Internet. Probabil ca se presupune ca in rest … tinerii se ocupa cu “alte activitati” printre care si Internetul. Restul datelor sunt insa triste pentru mine, ca imi dau seama ce va urma.

Doar 20% din ei discuta intre ei din cnd in cand despre cum merg lucrurile in tara sau localitatea lor.
Peste 90% nu au facut niciodata munca voluntara.
26% cred in scoala.
39% nu citesc niciodata. ( macar un blog acolo ? )
41% nu fac sport.
61% nu merg la concerte de orice fel.
90,7% consider ca locul de munca e cea mai mare problema.

dar

74% se declara multumiti si foarte multmiti de nivelul lor de educatie !!!! ,
62% de modul in care isi petrec timpul liber si,
76% de conditiile in care traiesc.

Dragi posesori de situri web> intelegeti acum de ce creste an de an piata , audienta ? Cat sa se plictiseasca si oamenii astia. Ei sunt pe NET !

* studiul a fost realizat pe varste 14-35 de ani

Camere Video Panasonic este link sponsorizat de Marketonline.ro in prima campanie sociala de blogging, care are ca rezultat o donatie de 30.001 RON catre Cercetasii Romaniei.

Bonus : Un tip sună la pompieri şi spune, veniţi repede, vă rog, de la etajul 8 se aud nişte râsete îngrozitoare şi miroase rău a cârpe arse. Vin pompierii, intră în scara blocului, simt mirosul de cârpe arse iar râsetele le ridică parul în cap. Urcă temători cu măştile pe faţă prin fumul gros de cârpe arse, descoperă uşa, sună şi iese o bătrânică. Ce e mamaie? Păi au sunat vecinii să reclame că se aud de la dumneavoastră nişte răsete îngrozitoare şi că îi sufocă un miros de cârpe arse. Ce se întâmplă? Păi, ce să se întâmple? Mai râd, mai ard o cârpă…

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks