Un studiu efecturat in USA in februarie de We Media si Zogby Interactive, arata ca 72% dintre adulti nu sunt multumiti de nivelul de profesionalism al jurnalistilor americani. Dintre acestia 55% cred ca bloggerii sunt mai importanti pentru viitorul jurnalismului american si 75% cred ca jurnalismul facut de cetateni va juca un rol vital.

Consumatorii cred bloggerii pe cuvant. Un studiu din 2006 spun ca este in momentul de fata cea mai demna de incredere sursa, si ca 52% din consumatori cumpara sau apreciaza pozitiv un produs dupa ce citesc un review pozitiv despre el.

Un profil al bloggerului mondial il gasiti aici.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks