Comisa de Statistica si Prognoza produce date si din cele cele interesante. PIB-ul Bucurestiului este cotat la 30 miliarde Euro, adica 1/4 din economia nationala (declarata). Sa mai zica cineva ca banii se fac doar la Bucuresti 🙂

Timis, Cluj, Arges si Constanta sunt cele 4 judete care tin fruntea si produc PIB, toate cele patru puternic industrializate.

Pun aici un pasaj din “Internet Express“, care va iesi in cateva zile, cu un exercitiu de futurologie, care poate unii brasoveni il vor auzi. Dupa evenimentul din 26 mai, Revista Internet Express va aparea trimestrial si va trata probleme legate de Internet. Va invitam peste 2 saptamani sa va abonati.

” Nimic Senzaţional ! Marele Braşov contribuie din nou cu 62.4% la formarea Produsului Regional Brut Est (PRBE) din CEEx.

Marele Braşov, fosta Arie 7, după fuziunea cu departamentele MS şi SB, demonstrează încă o data că datorită inovaţiei tehnologice rămâne cel mai puternic pol tehnico-economic din Est-Centru-Est, realizând anul trecut, în 2060, trei cincimi din Produsul Regional Brut al Regiunii România în cadrul Confederaţiei Europene Extinse, după statisticile E-Ec.Agency. “

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks