Din cand in cand mai am obiceiul sa merg catre siturile Uniunii Europene, care devin, daca imi permiteti expresia, ”din ce în ce mai traduse”. Desi probabil o faceti, un reminder este bun in sensul ca mai vizitati si Europa.eu

Sunt cateva materiale interesante despre drepturile si obligatiile tale ca si cetatean european, informatii legate de studiul si munca in Uniunea Europeana. Macar daca am dat skip la acest pas in ce priveste Romania, putem sa trecem direct la nivelul urmator.

Ieri (14 sept) a aparut aici un material care prezinta pe scurt situatia economica a Europei, in urma ultimului raport :
– premisele pentru a ce a mai ramas din 2009 sunt mai optimiste
– per total scaderea PIB in UE va fi undeva la 4%
– Franta si Germania au gestionat deja criza, lucru care se vede pe indicatori
– Polonia devine copilul minune al crizei reusind sa nu scada in termeni PIB intertrimestrial
– Indicele pretului de consum se pare ca s-a stabilizat, chiar inregistrand scaderi intertrimestriale (Spania)
in general riscurile pe ce a mai ramas din 2009 sunt echilibrate

Cum Romania nu are capacitatea singura de a gestiona criza, stati cu ochii pe UE, pentru ca suntem direct legati de revenirea spatiului Euro.
Romana
Engleza

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks