PR = Public Relations = Relatii Publice
Aceste activitati reprezinta managementul fluxului de informatie intre o companie sau organizatie si mediul public (oamenii, priviti ca ansamblu de clienti, observatori, comunitati, cetateni, etc). _vezi si Wiki _

Cand vorbim de PR Online, activam componenta digitala a acestui proces de management, prin adresarea catre fluxurile de informatie online care pleaca spre public pe de o parte si managementul reactiei opiniei publice manifestata online, pe de alta parte.

Dragos Dehelean semnaleaza o colectie de articole despre PR Online intr-o sectiune speciala a Selenis, punand la dispozitia celor care se ocupa de PR o varietate mare de resurse care sa ii ajute in activitatile lor online. Pentru ca e nevoie.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks