De fapt este vorba de traditionalele intalniri organizate de APTI / Link, cea de joi (maine) avand o tema rezonanta cu evenimentele curente : politica si alegerile.
Tema este “ce se va intampla dupa” si contine doar aspecte de interes din zona Internetului si ale prezentei online: ce vor face atatia senatori cu blogurile lor create special pentru campania electorala ? Si care din posibilii alesi prezinta viziuni asupra importantei Internetului in cadrul unor politici macro.

Dialogul va fi moderat de Sorin Tudor si in masura locurilor disponibile luati legatura cu Bogdan Manolea sau Andrei Radu. (vezi post oficial APTI)

Joi, 27 noiembrie 2008, 18:30 (Jadoo), Internet fara cravata – “Politically Internet”

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks