Daca web 2.0 ne-a innebunit, Sorin Tudor face o miscare mai rapida si pune versiunea 08 pe masa. Politica 2.0.08 pare o provocare, desi inca nu stiu de unde sa o apuc. Incerc deseara sa ajung la lansarea cartii. Pana atunci nu pot sa spun decat “Jos palaria, bravo Sorin”. Restul dupa ce o citesc.

Politica 20.0.8

In caz ca nu ati citit-o va recomand o carte scrisa tot de un personaj din web-ul romanesc : Carte de Colorat pentru orbi, pseudonim Maria Ellis, cu puternice accente pe politica “de dinainte” de a fi liberi sa gandim si sa exprimam ce vrem prin intermediul blogurilor.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks