O stire care nu poate sa treaca neobservata : S-a descoperit o planeta asemanatoare Pamantului : aer, apa, caldura, all optim. Nu are Internet inca ! ( asta nu am de unde sa stiu ca poate e locuita deja )

Planeta a fost localizata in apropierea stelei numite Gliese 581, la aproximativ 20.5 ani lumina distanta de sistemul nostru solar, si una din cele 100 de stele cele mai apropiate de Soare. Desi planeta este mult mai apropiata de steaua ei decat Pamantul de Soare, conditiile sunt similare cu ale Pamantului, deoarece Gliese 581 este mai mica si mai rece decat Soarele. Pe aceasta planeta, un an dureaza doar 13 zile.

Planeta ne-numita inca este aproximativ o data si jumatate din marimea Terrei.Se estimeaza ca temperatura medie pe aceasta planeta se afla undeva intre 0 si 40 de grade Celsius, si ca, in acest fel, apa ar fi lichida.Planeta ar trebui sa fie, astfel, fie stancoasa, precum Pamantul, fie acoperita de oceane.

Noua planeta descoperita poate adaposti viata si va fi cu siguranta o tinta a viitoarelor misiuni spatiale in vederea descoperirii unor forme de viata extraterestre. (SmartNews )

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks