Compania de transfer online de bani PayPal si-a extins operatiunile pe 87 de piete, inclusiv in Romania, iar numarul de state in care este disponibil serviciul a ajuns la 190. Initial, clientii din statele nou incluse in sistem vor putea doar sa trimita bani, potrivit unui purtator de cuvant al companiei, care a precizat ca utilizatorii site-ului PayPal vor putea sa vizualizeze pagina si in limbile spaniola, franceza si chineza.

Printre pietele in care a fost extins serviciul se afla state est-europene precum Albania, Bulgaria si Bosnia si Herzegovina, asiatice, cum sunt Armenia, Azerbaidjan si Turkmenistan, dar si Vaticanul, state africane, arabe si din America de Sud.

“Suntem incantati sa ne extindem serviciile la 190 de piete din intreaga lume si sa introducem trei noi limbi pe site-ul PayPal. Prin vizualizarea site-ului in spaniola, franceza si chineza, permitem utilizatorilor din 46 de tari sa efectueze tranzactii in limba lor nationala”, a declarat vicepresedintele companiei, Dana Stalder.

Numarul conturilor create de clientii PayPal se ridica la 143 de milioane, la nivel mondial. In primul trimestru, volumul total al tranzactiilor care au avut loc prin intermediul PayPal a depasit 11 miliarde de dolari.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks