DOWNLOAD PROGRAMUL AICI

62 de participanti inscrisi si mai sunt 10 zile. Sunt toate sansele ca acest GeekMeet sa fie unul reprezentativ si arata dorinta pentru astfel de evenimente la Brasov. Iata mai jos programul si daca vreti sa participati, trebuie sa va INREGISTRATI (este gratuit, bigat GeekMeet).
Nu uitati, toata ziua de joi ne putem intalni la Internet Expo, unde putem discuta afaceri in cea mai buna astmosfera posibila.

PROGRAM :

Stefan Petre (20 min+QA 10 min) – JavaScript in romgleza
Sfaturi si trucuri pentru a construi aplicatii web mai rapide si mai putin enervante pentru utilizatori. Un dus tehnic care va aduce un plus in ceea ce veti construi in viitor.

Ozgur Yuksel (20 min+QA 10 min) – 3 Countries, 3 Jobs, a non-comparative review
Free talk on last three companies he worked (from Turkey, Korea and Romania). It is non-comparative since we have the intention to drive conclusions. It will not be about the general IT environment in those countries since the experience was different at that time. No presentation, free talk.

Mihai Gheza (broadcasted) (10 min) – Take Over Europe
A brief presentation on our startup and it’s european adventure. Un periplu de experiente adunate la participarile la concursuri antreprenoriale, fata in fata cu investitorii, ciocnirea cu cultura geek daneza, pana la concretizarea si pornirea proiectului.

Ciprian Borodescu (20 min+QA 10 min) – PLL: Porno Lesson Learned
Nu va speriati ! Nu vom face un atac la pudoare ! Este o paralela cu mediul startup/business acolo unde avem de a face cu principii bine cunoscute si aplicate in cea mai prolifica industrie online, prezentate intr-un mod original. Free Talk.

Radu Topala  (20 min+QA 10 min) – Web Apps Made Way Easier
O incursiune in inima unui produs unic pe piata internationala, un Web Application Builder la indemana dezvoltatorilor si nu numai. Tehnologia actuala face ca aplicatiile web sa nu mai fie o mare bataie de cap.

Adrian Niculescu (20 min+QA 10 min) – Avantajele utilizarii iFrames in FB
Pagini FaceBook pentru business, utilizarea iframe-urilor in tehnologia de la Facebook. Instrumente pentru afaceri la indemana utilizatorilor si dezvoltatorilor, profitand de cea mai mare retea sociala a momentului.

Bogdan Iordache  (20 min+QA 10 min) – How to Web
O serie de evenimente interesante cu o mare priza la public. In spatele lor sunt oameni care muncesc si au un plan. Idei, tendinte si actiuni in Romania online in 2011.

Claudiu Gamulescu  (if time) – 10 diferente fata in fata cu Internetul in Franta
Intotdeauna cunoasterea unei piete porneste de la observarea diferentelor intre mediul in care ai actionat si te-ai dezvoltat si noul mediu. Adaptarea inseamna succes si armonizarea intre cele doua medii inseamna provocare. Cum e piata, cum se misca, cum gandeste, totul trecut prin filtrul comparator, rau si bun, pentru o concluzie.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks