Promit sa ma scobesc in nas in public daca un prieten de-al meu blog-R, ce-i drept putin mai celebru, o sa renunte sa mai scrie despre olimpicii turci la chimie, si o sa il scoata din blogroll pe cercetatorul iranian care a descoperit guma de amestecat. Este un pariu care il fac eu cu mine, pentru ca nu stiu daca cineva ar accepta asa ceva.

Un exemplu despre prostia umana  aici si aici.
Grea e tranzitia catre o societate mai buna! In timp ce ma luptam sa le spun oamenilor ca Internetul e bun, am uitat sa privesc si catre cei cu care o faceam.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks