Implementarea API-urile de la Google in situri de multe ori duce la o mai buna exprimare a serviciilor, mai ales daca ele vin de la Google Earth. Sunt cateva tentative si in Romania insa afara expunerea e mai mare. Al doilea publisher din lume mai achizitioneaza un nou site. Nimic nou sub soare decat faptul ca batalia pentru Europa a inceput intre gigantii americani. Atentie la urmatoarele miscari in tarile : Germania, Anglia, Spania.

Motorul de cautare pe internet Google a achizitionat site-ul spaniol de foto-sharing Panoramio, care asociaza fotografiilor publicate online de diversi utilizatori, coordonatele geografice ale locatiilor unde au fost realizate aceste fotografii, transmite AFP. De la inceputul anului, fotografiile site-ului Panoramio au fost utilizate de Google pentru serviciul Google Earth. Reprezentantii Google au precizat ca vor continua sa integreze fotografii uploadate de utilizatori in cadrul serviciului de cartrografie. Panoramio, lansat in octombrie 2005, are 300.000 de utilizatori inscrisi si a depasit bariera de un milion de fotografii geolocalizate.

Suma nu a fost data publicitatii.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks