Google tISP

Desi a trecut mai bine de 1 luna de la ziua pacalelilor scriu acest post in urma unui link primit pe messenger care ma anunta de existenta unui serviciu nou de la Google, in BETA evident, Google TiSP.

De fapt este prescurtarea de la Toilet Internet Service Provider si compania pretindea (sub incidenta datei de 1 aprilie) ca iti va trimite intreg kitul prin care aveai acces la 8Mb/sec, intr-un mod foarte simplu : luai fibra optica care ti-o dadeau, o puneai in toaleta si trageai apa. In caz ca nu mergea, se puneau 8 dropsuri de menta si 2 litri de bautura cola (vezi nebunia cola-mint pe youtube). Dupa care un router iti capta semnalul si mai mult de atat, totul era GRATUIT. (la faza cu Internet Gratuit cupleaza foarte bine si americanii)

Aceasta este de fapt ultima pacalela pe care Google a facut-o in 2007.

Alte pacaleli celebre :

2000 – In varsta de numai 2 ani, motorul de cautare a anuntat lansarea unei tehnologii care iti citeste mintea, Mentalplex (arhitectura fiind ulterior folosita in denumirea GooglePlex)

2002 –  Google dezvaluie tehnologia din spatele Page Rank-ului

2006 – Google lanseaza o bautura pentru cei care muncesc la compuer : Gulp

2008 Adsense pentru conversatiile video

Ultima “comisa” este anul acesta cand au anuntat oficial in Australia ca Google ruleaza pe Microsoft Windows IIS/3.0 cu Apache 0.8.4.

pentru toata documentatia, accesati Wikipedia

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks