Surpriza in cazul “iPhone pentru Europa”: Apple a reusit sa convinga trei operatori de telefonie mobila sa semneze contracte de distributie conform carora operatorii vor ceda Apple 10% din veniturile provenite din apelurile si transferul de date facut de clientii care detin iPhone.
De asemenea surprinzator, printre operatori nu se numara Vodafone, care era dat in pole-position pentru a colabora cu Apple la distribuirea iPhone pe batranul continent.

Compania IT&C Apple a semnat in Europa contracte cu operatorii de telefonie mobila Orange, O2 si T-Mobile, pentru a lansa telefonul iPhone pe continent, contractele stipuland ca operatorii vor ceda Apple 10% din veniturile provenite din apelurile si transferul de date facut de clientii care detin iPhone, a scris Financial Times.

Cei trei operatori din Franta, Anglia si respectiv Germania vor anunta oficial parteneriatul in cadrul unuia dintre cele mai mari targuri de IT&C din Europa, IFA Trade Fair din Berlin, la finele lunii august.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks