Continuam initiativa Open Coffee din Brasov, ce e drept cu un ritm mai incet decat alte manifestari similare, insa cu o singura directie – inainte.

Open Coffee Brasov, editia a treia – miercuri 17 februarie 2010
CAFETECA, locatie: colţul dintre Appolonia Hirscher şi Nicolae Bălcescu, amfiteatru
ora 18.00 – 20.00

subiecte:
1. Evenimente internationale orientate web. Cum trebuie sa le tratam, ce putem invata si ce afaceri se pot face. Studiu de caz aplicat pe E-Marketing 2010 Paris.
2. Clusterul IT. Ideea de coagulare a intereselor companiilor Tech&Web din zona centru (Brasov, Sibiu, Mures, Alba, Harghita, Covasna). Posibilitatea unei actiuni simple sau finantate.
3. Fransizarea proiectelor web, o posibilitate care companiile web o ignora complet. Factori si determinari.
4. Finantarea proiectelor web

Pentru a asigura un cadru cat mai placut la locatie, am rugamintea sa trimiteti un email de confirmare la claudiu@underclick .ro, pentru ca sunt 30-40 de locuri. Sunteti asteptati toti si asteptam si invitati deocamdata surpriza. Cum data trebuie reconfirmata, mailurile de participare ma ajuta sa va informez in caz ca se va tine marti sau joi.

vezi ce s-a discutat si la Open Coffee (2)

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks