Din micile neatentii si despre cum este el Internetul, s-a intamplat sa gresim o adresa web pe un rollup – in loc de postprivatizare.ro am scris fpp.ro (pentru coorganizatorul Fundatia Post Privatizare). In acest mod am descoperit uimitorul website al Fotbal Club Ploiesti ! (fpp.ro) care ghiciti ce face, este distribuitor de accesorii pentru butelii ! Va las pe voi sa va ganditi ce inseamna asta dpdv web la cautari 🙂

Trecand peste acest amanunt, la Brasov a iesit bine, au fost oameni multi si interesati, am reusit sa imi ating obiectivele declarate si am dialogat deschis pe teme foarte interesante pentru IMM la nivel web. Poze aici.

Urmeaza marti 29 septembrie, la Pitesti, unde constat ca o sa ne intalnim cu multa lume din Bucuresti. Va astept sa faceti inscrierea online, sa recomandati evenimentul si la altii daca credeti ca e interesant pentru ei si va propun urmatorul program:
(nu uitati ca participarea este gratuita)

Prezentari
Claudiu Gamulescu – Internet in Romania. Privire de ansamblu asupra fenomenului.
Peter Barta – Instrumente online de business 2 business
Catalin Constantin – Email si comunicare controlata web
Adrian Stan – Alegerea platformei optime web
Mugur Frunzetti – Magazine Online. Cum producem bani pe web in loc sa ii cheltuim
Adrian Soare – Social media for business
Ovidiu Joita – Eficienta siturilor web. Indicatori
Codrut Precup – Marketing integrat online si offline

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks