Cei care doresc sa participe la eveniment se pot inscrie aici, participarea este gratuita, dar accesul se face doar pe baza completarii formularului online.
Online Business Forum

Se numeste Online Business Forum si anul acesta se vor desfasura doua evenimente, unul la Brasov si unul la Pitesti, ambele de jumatate de zi, cu cate 6 speakeri, urmate de o sesiune de business-networking pentru cei care doresc informatii suplimentare, explicatii si schimb de idei.

Imi propun cu aceste evenimente sa intalnesc mai mult oamenii din business-ul real cu termenii specifici din business-ul online, sa contribui pe aceasta cale la normalizarea relatiei cu tehnologia si know-how-ul in cadrul companiilor. Evenimentele sunt dedicate antreprenorilor si posesorilor de afaceri intr-o mai mare masura decat celor care lucreaza in online, si imi doresc sa fie o rampa de castigare a increderii in instrumentele cu care lucram zi de zi.

Imi propun de asemenea sa aduc catre zona de Internet cat mai mult business din afaceri care nu considera Internetul ca fiind prioritar pentru ele.

Deocamdata acestea sunt intentii, sper sa reusim la anul sa avem mai multe evenimente teritoriale. Pentru cei care vor sa inaugureze Online Business Forum (OBF.ro) va invit la Brasov (22 septembrie) si Pitesti (29 septembrie).
Register now!

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks