De astazi a inceput difuzarea spotului radio ce tine de evenimentul Online Business Forum de la Brasov. Am incercat cu acest eveniment sa facem mai putina popularizare online, fiind un eveniment dedicat mai mult companiilor care activeaza online si au mai putina incidenta cu internetul. Adica am dorit un eveniment de online fara foarte multe companii din online. In Brasov si Pitesti ca si proiecte pilot, si daca iese bine, la anul in multe orase.

Partea cea mai buna cu evenimentul acesta este in numarul de inscrisi (deja 85) inainte de pornirea canalelor media radio & print. Deja suntem supra-capacitate (noi am prevazut 100 de participanti) si sper si la Pitesti sa fim la fel www.obf.ro

Asculta spotul radio aici

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks