Puteti urmari si pe Twitter de fiecare data cand facem evenimente

Referitor la Online Business Forum care se va tine la Tirgu Mures peste cateva zile ( marti 24 Noiembrie) vreau sa fac trei actiuni

1. Un concurs la care pun la bataie o carte (click, click)
2. Cateva remarci la adresa locatiei si a celor care ii asteptam
3. Un film care care este un fel de miniprezentare cu speakeri de la OBF editiile anterioare, de asemenea mai jos

Pentru concurs sunt sigur că aţi dat click, fimlul este deja încărcat jos, aşa că nu îmi rămâne decât să fac câteva remarci referitoare la eveniment. Mai sunt câteva zile şi deja sunt 92 de înscrişi, fapt care nu mă bucură atât de tare cât confirmările de participare, întărindu-mi convingerea că oamenii sunt mai serioşi şi că tratează cu mai mult respect cunoştintele care le pot obţine. Caravana OBF ( www.obf.ro ) este gata să se pornească luni către judeţul Mureş, unde aşteptăm invitaţi din Bistriţa, Suceava, Braşov, Harghita, Cluj, Oradea şi chiar Timişoara.

Topica este de comunicare şi poziţionare pe Internet. De ce am făcut aşa ? Pentru că amândouă merg mână în mână. Şi pentru că este probabil cea mai mare deficienţă a siturilor internet din România, lipsa atragerii sau creării abilităţilor de acest gen. Sper prin prezentările speakerilor , ca fiecare participant să plece cu aplicaţii practice. Plus că se pregătesc suprize la nivel de modul de prezentare. Însă să aşteptăm faptele să vorbească.

OBF. Za trial movie by animoto

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks