Astazi incerc prima oara Stade de Gerland pentru meciul locul 2 vs. locul 3, Stade Rennais impotriva lui Olympique Lyon. Dupa infrangerea cu 3-0 in fata Real Madrid-ului de acum cateva zile, nu ar fi rau un cadou pentru spectatori …

BetClick sponsorizeaza OL si ma uitam modul in care folosesc websitul pentru publicitate online. In Franta pariurile online sunt legale din prima zi a Mondialului de fotbal din 2010. Betclick are o cota de piata de 40% si este lider in pariurile sportive online, in aceeasi masura cum PokerStars domina piata de pariuri cazino cu o cota aproape de 40%.

ol-rennes

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks