Imi placea de Octavian Paler ca era din Lisa, aproape de Sinca Veche, de unde sunt eu. Imi placea ca vorbea calm si pe intelesul tuturor si oamenii in sat ziceau mereu “ce bine explica domnul asta”. A fost un mare om, fara indoiala. Sunt cateva randuri scrise de el care consider ca au locul aici , pentru ca maine sa fie mai “motivant”. Sa ne oprim putin din “taste” si “mousi” ca …

Avem timp pentru toate.

Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga, sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou, sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine, avem timp sa citim si sa scriem, sa corectam ce-am scris, sa regretam ce-am scris, avem timp sa facem proiecte si sa nu le respectam, avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu.

Avem timp pentru ambitii si boli,
sa invinovatim destinul si amanuntele,
avem timp sa privim norii, reclamele sau un accident oarecare, avem timp sa ne-alungam intrebarile, sa amanam raspunsurile, avem timp sa sfaramam un vis si sa-l reinventam, avem timp sa ne facem prieteni, sa-i pierdem, avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea, avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem.

Avem timp pentru toate.
Nu e timp doar pentru putina tandrete.
Cand sa facem si asta, murim.

Octavian Paler .

s-a nãscut pe 2 iulie 1926 în satul Lisa, judeþul Fãgãraº, actualmente Braºov. Dupã absolvirea ºcolii primare în satul natal ,este admis bursier la Colegiul Spiru Haret din Bucureºti.Dupa terminatea clasei a VII-a de liceu, este transferat ,de parinti ,la Liceul “Radu Negru” din Fagaras pentru a urma ,in anul scolar 1944-1945 ,ultima clasa liceala,clasa a VIII-a sectia literara,unde s-a remarcat mai ales la obiectele Filosofie,Latina ,Elina.La terminarea ultimei clase de liceu a fost declarat “Promovat cu lauda”.Termina liceul din Fagaras in anul 1945 sustinand examenul de bacalaureat la Sibiu.In continuare urmeazã cursurile Facultãþii de Litere ºi Filosofie ºi simultan ºi pe cele ale Facultãþii de Drept din Bucuresti. A încetat din viaþã pe 7 mai 2007, la varsta de 81 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks