Acum 2 zile am incheiat și ediția OBF (Online Business Forum) la Pitești, astfel luand sfârșit cele doua proiecte pilot din acest an la nivel de eveniment de online. Am tras multe concluzii si am luat pulsul pieței. Am discutat cu peste 150 de companii și am înțeles ca nevoile lor diferă foarte mult de modul in care tratăm problema, vorbesc aici cel putin de companiile de online axate pe București. Țelul a fost atins și consider că am ajutat destul de mulți oameni in aceste două săptămâni.

Din categoria ”la mai mare” si dupa multe intrebări ”când faceți ediția a doua” tot ceea ce știu si vreau sunt 10 orașe pentru anul 2010. Târgu Mureș, Deva, Oradea, Bacău, Craiova, sunt doar cateva din direcțiile la care ma gândesc deja.

Situl ramane www.obf.ro. Am ieșit pe rețelele sociale unde vă invităm alături de noi, pentru a primi informații in timp real: FaceBook si LinkedIN.

Pe masura ce voi primi prezentarile de la speakeri o sa le facem upload.

Peter Barta, Claudiu Gamulescu, Codruț Precup, Andrei Radu, Liviu Taloi, Bogdan Manolea, Mugur Frunzetti, Adi Stan, Cătălin Constantin, Adrian Soare, Ovidiu Joița.

Pentru cei care doresc sa vada poze avem variantele > website, facebook, picasa pitesti, picasa brasov

Cu aceasta pun punct OBF anul acesta cu mulțumirile de rigoare pentru Catan & Okian.
De asemenea nu uit să vă provoc pentru anul viitor pe cei care vreți să vă implicați. Aștept email !

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks