Numele : Online Business Forum
Locatia : 8 evenimente, 8 orase – Incepem cu Cluj-Napoca, urmeaza Brasov si Iasi pana in vara, si Timisoara, Craiova, Baia Mare, Bucuresti, Targu Mures in toamna.

Tema 1 – Internationalizarea afacerilor folosind mediul online, Cluj Napoca, 27 aprilie

Am pornit OBF in 2009 si interesul de care au dat dovada participantii la aceste forumuri ne-a facut sa continuam si in 2010, cu un program de 7 conferinte plus un eveniment mai special la Bucuresti. Am reusit sa strangem langa noi organizatii de afaceri si studentesti, firme si Camere de Comert, websituri si sustinatori carora le multumim, si le promitem ca vom mentine evenimentele la calitatea cu care i-am obisnuit.

Ideea evenimentului de la Cluj-Napoca a plecat de la incercarea de a face un business-matching intre firme de Internet din Romania si UE, actiune care s-a amanat pentru a doua parte a anului, impreuna cu ideea unui Cluster IT. A ramas tema si marea intrebare – Cum ar trebui sa ne comportam si ce ar trebui sa stim daca dorim sa atacam piata internationala (europeana). 11 speakeri sunt pregatiti sa vina cu experienta lor sa dea o lumina in acest gen de actiune.

Evenimentele OBF raman in continuare centrate pe aspectele practice ale situatiilor si ultima sesiune va incheia conferinta cu impartasirea unor situatii existente. Aceasta dupa ce in prima parte se vor discuta aspecte de la legal la bugete, de la instrumente la pozitionare, care capata noi valente cand vorbim de piete si de utilizatori diferiti.

Inscrierea la eveniment costa in jur de 15 Euro ( 70 RON) . Evenimentul va dura o zi, si se desfasoara la Opera Plaza in Cluj-Napoca.
Comunicatul oficial de presa

Thanks to
Bogdan Manolea – aspecte legate de legal in comertul cu UE
Sergiu Biris – despre viitorul serviciilor video si cum pot fi acestea folosite in afaceri
Ciprian Stavar – schimbarea gandirii de la local la global
Laurentiu Pop – cum se face publicitate in regiuni din Europa
Ciprian Cozoplean – despre domenii, certificari si cum au acces firmele la aceste servicii
Peter Barta – functionarea portalurilor de afaceri
subsemnatul – despre pozitionari si canale
+ Adi Stan (aplicatii FaceBook), Filip Chereches-Tosa (surpriza), Luci Mocanasu (aplicatii YM in caz de confirmare) si Mihai Pascadi.

urmeaza
OBF Brasov – Folosirea instrumentelor online in afaceri / 13 mai
OBF Iasi – Social Media pentru Business / 17 iunie

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks