In ce priveste Online Business Forum Cluj-Napoca putem spune ca a fost un succes. Prezentarile, Fotografiile si Evenimentul.

Nu avem foarte mult timp sa ne bucuram de aceasta pentru ca in 2 saptamani, mai exact pe 13 mai se va tine OBF Brasov, cu o topica axata pe “Instrumente Online pentru Business”, 1/2 legate de comert electronic, 1/2 legate de marketing online. Speakeri : Marius Ghenea, Ciprian Stavar, Doru Panaitescu, Andrei Radu, Ionut Andrei, Peter Barta, Codrut Precup, Andrei Marinescu, Sorel Radu.

Locatia evenimentului este ARO Palace, ora 09.00 pana in jur de 16.00, intrare 70 RON (am optat sa tinem in continuare pretul de intrare la nivel simbolic).

Care este insa “upgrade”-ul acestui an ? In paralel, la o sala alaturata, vom tine Arena Ursilor (inca lucram la site). Principiul este simplu : ai o idee, faci un proiect dupa normele de pe site, il trimiti la noi, il jurizam si daca este selectat intra in Arena. Aici exista un flux de mentori si de oameni care ofera suport. Totul se termina cu o prezentare de trei minute, in urma careia vor fi selectate cele mai bune 10 proiecte. Acestea vor primi propuneri de afaceri din partea “Ursilor”, adica Marius Ghenea, Vlad Stan, Calin Fusu, Peter Barta si Codrut Precup. Dar pe aceasta tema vom reveni.

Va asteptam !

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks