OBF Mureş, al patrulea şi ultimul din proiectele pilot din seria Online Business Forum, s-a încheiat, consider eu cu succes. Cred că am reuşit să mulţumim marea parte a participanţilor, pentru că la Tîrgu Mureş am primit cele mai multe reacţii, un procent de 20%, apropo de conversii (faţă de 3% Piteşti).

Vestea este că la anul vom continua cu 10 ediţii ale OBF 2010 în oraşele din România, şi poate îndrăznim să trecem şi graniţa. Confirm încă de pe acum Braşov, Iaşi şi Mureş. Căutăm parteneri în toate oraşele pentru realizarea evenimentelor (în caz că vreţi să îmi scrieţi pe tema aceasta, feel free). Se preconizează un an plin din toate punctele de vedere şi suprizele care le pregătim vor fi pe măsură. Dacă vreţi un eveniment la voi în oraş, se procedează simplu : tastaţi obf.ro, mergeţi pe hartă, daţi click pe un judeţ şi completaţi cererea de eveniment la voi în oraş. Cele 10 oraşe unde vom ţine OBF sunt cele care vor fi în Top10.

Din grupurile de afaceri putem mentiona grupurile de pe FaceBook (92 membri) si cel de pe LinkedIN (61 membri)

Şi că să închei într-o notă amuzantă – am fost filmaţi de Protv. Am stat cca 30 minute să le explicăm despre ce e vorba cu evenimentul, în timp ce ei o dădeau cu criza. Am fost categorisiţi că suntem atât de buni, încât au făcut ştirea într-un timp mai bun decât un accident (lol). După care am redevenit pe sticlă ”baiatul cu situl”, ne-au greşit numele, au pus ştirea într-un context greşit, au făcut ceea ce face mereu presa cu zona de online – o face PRAF. Dar e amuzant să vă prezint o știre de asemenea fel. Să înţelegem că ei nu înţeleg pur şi simplu.

La Mulţi Ani tuturor de 1 Decembrie !

Mulţumim celor care au fost alături de OBF şi care vor fi alături de noi anul viitor.

There hasn’t been any art yet. Art is just beginning (Constantin Brâncuşi)

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks