Astazi fara sa vreau am dat fata in fata cu Securitatea. Pe Net. Am citit un articol care imi explica anumite circumstante asemanatoare avute in familie. Si asemanarea cazurilor este izbitoare cu cele patite de tatal meu si de “gasca” lui de prieteni, dintre care 90% au murit cum este descris mai sus, fara urma. O sa fac cazul public la momentul oportun, insa pana atunci puteti sa cititi si voi cum operau baietii “cu ochi albastri”.

Într-un articol publicat la sfârsitul anului trecut de National Review Online, Pacepa a afirmat ca Uniunea Sovietica a oferit Securitatii o pudra solubila radioactiva de taliu care putea fi utilizata pentru asasinarea inamicilor politici. Substanta – purtând numele de cod “Radu” la români – putea fi pusa în mâncare si se dezintegra în corpul victimei, declansând un cancer fatal, fara a lasa însa nici o urma la autopsie.

restul articolului la SE Times

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks