Cautand astazi un film pe YouTube ca sa il atasez unui articol in Underclick.ro, am descoperit ( prima data cand vad aici ) reclama targetata pe YouTube . Atasez aici un print-screen al Nissan , care m-a “prins” cu un mesaj in romana , mai ales ca formatul sitului fiind mult pe alb permite o vizibilitate foarte buna. Descopar inca o data un apetit din ce in ce mai mare la firmele romanesti de a cheltui pe medii straine unde romanii au o activitate destul de intensa.
Am cautat de asemenea si un rate card al unui site din Europa sa fac o comparatie cu rate-card-ul din Romania si constat ca sunt asemanatoare ca preturi ( 40 franci elvetieni CPM-ul ) , cel putin din ce am cautat eu pentru Elvetia, Germania si Franta.

Nissan Tida

PS : Tiida inseamna in japoneza “zorii unei noi zile” si tot intr-un vechi dialect japonez inseamna “valul mereu schimbator”. Abordarea din Romania este …(asteptam raspuns )

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks