Saptamana trecuta am prins vestea cu noul motor de cautare oferit de Financial Times, insa pana astazi nu am avut timp sa il foloses : NEWSSIFT.

Este un instrument care iti ofera cinci criterii de filtrare : topic de afaceri, persoana, tara, organizatie, tema.
In functie de filtrele alese de tine iti ofera prima chestiune de interes : iti spune cate din stiri sunt pozitive/negative, precum si sursa lor (ziare, portaluri, ziare online, etc).

Pentru Romania am observat ca majoritatea covarsitoare a stirilor sunt furnizate de Nine O’Clock, si pe alocuri cate un Boomberg, Turkish Daily sau EuInvestor.

Cert e ca nu am gasit nici o referire despre mine, concluzia fiind ca nu intri usor in gratiile lui FT (sau a lui 9 o’clock).

Una peste alta, un serviciu care il gasesc deosebit de interesant si sunt curios cum va evolua.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks