Dupa runde si runde de discutii, mogulul Rupert Murdoch reuseste sa preia Dow Jones, cu rezerva ca nu se va amesteca in politica editoriala a Wall Street. Tranzactia este cifrata la 5 miliarde USD si incheie negocierile incepute in aprilie.

Daca e bine sau nu, vom vedea in viitorul apropiat. Exista inca temeri ca Murdoch se va amesteca din motive politice si financiare in revista si indicatorul principal al NYSE. Eu personal vad doar o goana nebuna in globalizarea media. News Corporation este  in momentul de fata cel mai mare trust media din lume. What next ?

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks