Astazi am relansat platforma de la Underclick.ro . E inca BETA, are inca probleme la afisarea designului pe alocuri, paginile nu sunt toate puse la punct asa cum as fi vrut, insa trebuia sa incepem de undeva. Reamintim unele din actiunile in desfasurare :

1. Relansarea platformei tehnologice a sitului. Cu continut in care veti regasi materiale video langa cele scrise, material relational mult mai optimizat si sectiuni noi. Cea mai importanta din sectiunile noi este cea de cercetare a pietei web din alte tari.

2. Abordare de afaceri pan-europeana. Vom aborda pietele europene pentru a va tine la curent cu evolutia internetului din diverse tari europene. Vom comunica cu firme de Internet si Software straine pentru a le pune in legatura cu firme din Romania. Speram sa avem sprijinul vostru pentru sectiunile de “People” si “Companies”.

3. Intrarea in BRAT. Incepand cu data de 15 august Underclick va fi monitorizat BRAT. Vom da publicitatii primele date de audienta dupa 15 septembrie.

4. Membership IAB. Underclick a devenit membru IAB Romania.

5. Reprezentarea Romaniei la Internet CEE, Varsovia( conferinta Internet pentru Europa Centrala si de Est ).

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks