Sunt deja 3 ani de cand am incercat sa fondam impreuna cu DesignBG ceea ce ne doream sa fie o scoala pentru Internet, numita e-Academy. Poate ca ideea era prea indrazneata pentru timpul ei si poate ca nici nu prea isi avea rostul in Europa de Est. Rezultatul insa a fost unul pozitiv din punct de vedere al ideilor si cu influente bune pentru ambele piete.

Rememorez acele vremuri pentru ca am gasit o Universitate, infiintata la initiativa Camerei de Comert din Viena, care ofera un program de MBA in New Media. In opozitie cu un articol care l-am citit dimineata referitor la ignoranta profesorilor in fenomenul Internet, programul MBA isi propune sa dezvolte abilitatile folosind new media.

Cursurile sunt in engleza, 5-6 zile pe luna, se poate face in 18 sau 24 de luni, costa 28.000 Euro si orele sunt predate in weekend. Intre o lume cuprinsa de criza si un viitor bazat pe tehnologie, consider ca e o investitie buna.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks