Desi Colegi.ro nu mai e ce a fost si probabil ca mai mult de 70% din conturi sunt expirate si nu mai sunt valide adresele de mail cu care te-ai inregistrat ( si cazul meu ) si ca atat de mult trebuie sa treci prin situl asta in comunicarea cu colegii incat iti vine sa iti iei campii … totusi aceasta nu diminueaza mult valoarea brandului in sine.

Neogen a achizitionat site-ul colegi.ro, care are peste 300.000 de utilizatori si care a fost lansat in Romania in 1999, avand si cel mai cunoscut nume dintre domeniile “.ro”, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX. Valoarea tranzactiei nu a fost data publicitatii. Colegi.ro va oferi utilizatorilor servicii complementare celor de pe Club Neogen, unde se pot crea actualmente retele de prieteni, care vor fi completate de cele de colegi. Club Neogen are circa un milion de utilizatori inregistrati, in timp ce, pe site-urile Neogen (BestJobs- joburi, DoiZece – jocuri, Noi2 – dating), sunt inregistrate in total peste 1,3 milioane de persoane (circa 25% dintre utilizatorii unici de Internet din Romania).

Daca Club.Neogen.ro este un MySpace romanesc, Colegi.ro va deveni un Facebook romanesc – locul de intalnire al colegilor de scoala, facultate si de munca“, a declarat Calin Fusu, directorul general al Neogen. “Vrem sa oferim utilizatorilor Neogen posibilitatea de a ramane in contact cu oamenii importanti din viata lor, fie ca este vorba de prieteni, de colegii din tinerete sau de cei de serviciu”, a adaugat el. Recent, Neogen a achizitionat site-ul moldovenesc Faces.md. Pe langa cei 1,3 milioane de utilizatori inregistrati din Romania, Neogen mai are circa 550.000 de utilizatori in Bulgaria si Serbia.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks