Glumeam zilele trecute cu Gabi pe tema unor bannere afisate pe vaporase. Defectul personal la noi este ca vindem “afisari” de bannere. Si pe tema ai clipit de 3 ori daca ai privit la banner = trei afisari ne-am amuzat. Ei bine,

la numai 999 dolari, poti achizitiona un Xuuk Eyebox2, care se monteaza la display-urile outdoor si care contorizeaza numarul de priviri aruncate spre panou. Tehnologia este de scanare in multime si de recunoastere cand ochii sunt indreptati catre panou. Nu mai glumim … ( marketing Vox )

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks