Intrebarea este cand o sa dam publicitate pe asa ceva ? 🙂

MasterCard Worldwide a anuntat lansarea primului ceas din Europa echipat cu tehnologia contactless MasterCard® PayPass™, in parteneriat cu Garanti Bank din Turcia. Aceasta noua metoda de plata bazata pe tehnologia PayPass va face ca platile de valoare mica sa fie realizate mai rapid si mai usor.

Consumatorii nu fac decat sa treaca noul lor ceas prin fata cititorului PayPass, la fel cum ar trece un card de credit, pentru a realiza tranzactii, la peste 600 de locatii ale comerciantilor din Turcia, printre care se numara Burger King, Starbucks, Cinebonus, Ýstanbul Atatürk Airport Otopark si Ýstanbul Ferry Corporation.

Ceasul PayPass permite utilizatorilor sa faca cumparaturi cu o valoare de sub 15 Euro, fara a mai fi nevoie de semnatura sau cod PIN. Pentru cumparaturi de valoare mai mare, se va cere in continuare semnatura.Noul pilot este o extensie a primului program de credit european MasterCard PayPass, lansat cu Garanti Bank in Turcia, in iunie 2006, atunci cand a fost emis cardul ‘Garanti Bonus Trink’ bazat pe tehnologia PayPass. toata stirea

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks