Windows 98Remember? 25 iunie 1998 : Lansarea Windows 98
Window 98 (nume de cod Memphis) este un sistem de operare al societatii Microsoft. Este succesorul sistemului Windows 95 si a aparut in doua versiuni principale, fiind urmate de Windows ME (Windows Millenium edition).

Noutatile fata de versiunea precedenta au constat in recunoasterea USB-ului si existenta FAT32. De asemenea, utilizatorul are posibilitatea de a afisa browserul ca o pagina web. A fost de asemenea primul produs Microsoft care a furnizat Internet Explorer incorporat.
sursa : astroline

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks