Mediafax lanseaza un serviciu special, dedicat siturilor din Romania. O dovada in plus ca Mediafax se modernizeaza si o dovada in plus ca piata web conteaza foarte mult la nivel de publishing.

Serviciul webGeneral contine selectia celor mai importante stiri ale MEDIAFAX, furnizand zilnic 20 de stiri ce reflecta cele mai importante evenimente ale zilei din intreaga lume din domeniile politic intern, externe, social, justitie si aparare.

Serviciul webEconomic furnizeaza zilnic circa 10 stiri din diverse domenii economice: financiar-bancar, fiscalitate, macroeconomie, piete si burse, valute, turism, constructii, energie, auto, agricultura, industrie.

Serviciul webSport furnizeaza zilnic peste 10 stiri sportive nationale si internationale, interviuri si rezultate din fotbal, handbal, baschet, volei, gimnastica, box, Formula 1, etc. Acest serviciu furnizeaza informatii despre activitatea celor mai importante institutii sportive romanesti si a tuturor gruparilor sportive importante.

Serviciul webLife ofera zilnic 10 stiri nationale si internationale din domeniile cultura, media, divertisment si publicitate.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks