Maine o sa incerc impreuna cu John sa schimbam ceva in sistemul de invatamant, si anume sa facem o lectie interactiva la clasa cu internet, proiectoare, streaming video, streaming live prezentari & desktop. Una peste alta un eLearning single-way. Tema – comertul electronic. Well, this is history. Cel putin pentru mine, unde orele de la MBA-ul romano-canadian inseamnau o mare valoare in relatia cu studentii. Maine o sa vad alta abordare, si sper sa fie ok.

foto from preparing the class : John si sala la Bucuresti, eu si soba la Brasov.

johnny

Update – experimentul a reusit cu succes

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks