De la Doru (revin cu parerea mea dupa training): Academia de Studii Economice, cea mai prestigioasa institutie de invatamant economic superior din Romania, prin Facultatea de Marketing, ofera tuturor absolventilor unei forme de invatamant universitar, din orice domeniu, posibilitatea specializarii universitare in domeniul marketingului prin intermediul programul de master MARKETING ONLINE.

Activitatile didactice asociate acestui program se desfasoara exclusiv online, pe Internet, Academia de Studii Economice adaptandu-se astfel exigentelor noii economii si celor mai noi tendinte ale invatamantului universitar manifestate la nivel global.

– programul va inmatricula in aceasta toamna a treia generatie de studenti.

MARKETING ONLINE
se incadreaza in oferta ASE de programe masterale pentru anul universitar 2007/2008, diplomele de absolvire oferite fiind identice cu cele de la programele masterale in forma traditionala. Deosebirea se regaseste doar in forma de desfasurare – online.

Informatii suplimentare pe site-ul programului (www.marketing.ase.ro/marketing-online) si pe site-ul ASE: www.ase.ro.

Util pentru:
– orice absolvent de invatamant superior
– in special pentru cei care nu au timp sa-si petreaca serile ain A.S.E.
– cei din provincie care nu pot fi prezenti fizic in Bucuresti
– cei care doresc reconversie profesionala
– cei care doresc sa-si reactualizeze cunostintele de marketing cu ultimele tendinte/informatii din domeniu

Televizor LCD este link sponsorizat de Marketonline.ro in prima campanie sociala de blogging, care are ca rezultat o donatie de 30.001 RON catre Cercetasii Romaniei.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks