In cadrul campaniei de blogvertising mi-am asumat si un articol de scris despre MarketOnline.ro. Am tot amanat scrierea lui pentru ca am asimilat subiectul cu a scrie despre un magazin al unui prieten de-al meu, Mugur Frunzetti, si a scrie despre un magazin la a carui business am contribuit, cel putin la nivel de declansare a fenomenului.

Cand m-am reintlnit cu Mugur, cu care am fost coleg de facultate la REI, acum un an si jumatate, la o masa amicala, am discutat si de problematica magazinelor online. Eu ma ocup de studierea comertului electronic in Romania din 2005, organizand informatiile in 2 studii nationale si incepand cu anul 2007, studiul asupra comertului electronic romanesc a devenit unul continuu. Mi-a povestit ca are un magazin si ca vrea sa il faca unul din cele mai importante magazine online din Romania. Mugur e un tip ambitios de felul lui si i-am promis ca o sa il sprijin cu tot ce pot.

Partea amuzanta e ca am urmarit problemele aparute in acest business pe parcurs si cunosc evolutia magazinului MarketOnline, si e clar ca Mugur ar fi dormit mai bine in ultima vreme daca nu se aventura la un job foarte greu, care se numeste comert online.

Insa a reusit , sau cel putin eu consider ca a reusit. De acum MarketOnline.ro este un brand si calitatea serviciilor il va mentine acolo unde a ajuns, adica in fata. Toti prietenii la care l-am recomandat au fost multumiti de calitatea serviciilor.

Ca un amanunt de ultima ora, MarketOnline aduce in premiera in Romania iPhone, si este singurul magazin care il comercializeaza pana la aceasta ora. Decodate si compatibile cu retelele din Romania, micutele bijuterii sunt gata de a intra in posesia doritorilor. O lovitura de imagine foarte buna, si un avantaj clar, fiindca produsele sunt pe stoc.

Bravo MarketOnline, succes in continuare si sa faceti treaba buna !

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks