Cercetand metode de promovare alternative in online, am ajuns din nou la MySpace. Desi este o retea sociala, nu trebuie data la o parte forta de promovare care ti-o poate aduce. Poate motivatiile unor copii de 20 de ani sunt diferite in existenta MySpace de ale unor oameni de 40 , dar rezultatul promovarii prin acest serviciu poate fi benefic.

Sa nu o lungesc, am gasit o interfata noua, mai moderna, cu multe “jucarii” integrate . Analiza serviciilor de la MySpace cred ca ar putea dura o zi, insa un cont acolo poate promova destul de bine un serviciu / o persoana.

Va dedic fetele Maria si Ioana de la Grasu,

Maria si Ioana

si pot spune ca am gasit o adevarata comunitate Hip-Hop care se ajuta prin MySpace, si multi alti artisti : Rebel Music, AG Weinberger, Bitza, Mahsat, Maximilian, si de ce nu .. chiar vestitul Nicolae Guta .

Recomand pentru orice impresar care are in “dotare” trupe sa le faca macar o pagina in MySpace. Nu de alta dar e gratuit si ajuta … Nu ignorati !

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks