Este numele unei campanii de marketing integrat, care foloseste din plin internetul.
Lyon este primul oras din Franta care a angajat din 2007 o campanie de marketing teritorial, impreuna cu 13 parteneri economici si institutionali, si au creat marca “OnlyLyon“. Rolul : promovarea orasului in Europa atat ca turism (cca 5 milioane de turisti pe an), cat si economic ( cca 90 miliarde Euro PIB). Strategia : marketing urban : comunicare + web + evenimente + presa. Cel mai important este ca au reusit sa creeze o retea de ambasadori ai orasului care numara in momentul de fata 6000 de oameni in intreaga lume (de altfel o chestiune care o incercam si la JCI Brasov)

Campania actuala se numeste “ideal french city” si pleaca in turneu in 10 mari orase europene.
Una peste alta, la modul in care folosesc Internetul … nota 10.

PUB : Cazare ieftina Lyon | Bed and Breakfast

Fotografii din Lyon

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks