Vieux LyonAm decis ca din 2013 sa folosesc blogul mai mult in interes personal decat ca formator de opinie. Si sa imi notez aici faptele si gandurile, adica sa fac din acest blog ceea ce ar fi trebuit sa fie scopul lui inca de la inceput. Pentru toate exista un inceput. Bine ai venit 2013 !

Lyon, orasul care ne-a gazduit fabulos timp de doi ani, a fost locul unde am ales sa facem Revelionul, ocazie cu care sa ne luam ramas de la oras si de la prieteni. Concluzia dupa doua nopti de bere cu Tibi este ca totul s-a schimbat enorm in ultimele 3 luni.

Braserie EstMultumesc pentru Lyonul care l-am cunoscut in ordinea de pe tricou Cristinei, Alexandrei care s-a ales cu un certificat de nastere, lui Tibi si Carmen datorita carora am reusit sa ne instalam fara bataie de cap si unde am petrecut fabuloase momente “de bucatarie”, lui Daniel, Iulian si Calin pentru mana de ajutor data la amenajare, bonus lui Manu atat pentru DJ, chef si demenajare, inclusive Patricia, Albert, care mi-a facut viata de 100 de ori mai usoara si integranta, Stefanie si Laurent pentru suportul din JCI, baietilor de la Open Coffee care m-au scos din casa, lui Petru pentru ca mi-a prezentat Chartreuse, lui Daniele si Philippe care ne-au incantat. Si cel putin celor 1 milion de amintiri frumoase care fac din Lyon unul din cele mai deosebite orase din lume.

A sosit vremea pentru Laval, dar vom reveni la Lyon. Bisous a tous !


Georges Albert Est Cris Clau Est Manu Cris

 

 

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks