Desi au existat numeroase controverse asupra modului in care situl TVR a fost facut si asupra sumelor platite pentru site. Si desi Romania a ajuns pe locul 16 la muzica, macar locul 1 la web, mai de ochii lumii, mai nu, ne-a fost atribuit .

Transmisia live pe internet realizata de TVR a fost desemnata cel mai bun serviciu de webcast al unei selectii nationale la Eurovisiona de catre fanii Eurovision Song Contest si vizitatorii site-ului Eurowebbys 2007.

La aceeasi categorie au mai fost nominalizate webcast-urile televiziunii suedeze (SVT), norvegiene (NRK), islandeze (RUV) si irlandeze (RTE). Site-ul TVR(www.tvr.ro ) s-a aflat printre cele mai bune patru site-uri dedicate acestui eveniment, conform nominalizarilor fanilor Eurovision si ai vizitatorilor site-ului Eurowebbys 2007 ( http://www.eurowebbys.com ).

Aceste premii au fost create pentru incurajarea site-urilor dedicate fenomenului Eurovision si a actiunilor ce au loc in jurul acestui eveniment. In 2007, peste 7.500 de fani ai Eurovisionului au facut nominalizari pentru cele mai bune site-uri dedicate. Rezultatele finale reflecta voturile a aproape 500.000 de persoane care si-au insemnat propriile preferinte de pe shortlist-ul oferit de primii 7.500 de fani.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks