Imi aduc aminte de momentele cand ascultam Radio Romania Libera (vezi si povestea lui Tudor) , si nu stiam exact cat de grav e acest lucru. Dupa 89 nu a mai fost nevoie de acest post pentru ca (cica) in sfarsit am fost liberi. Elementele de identitate nationala sunt atat de multe incat lipsesc cu desavarsire. In noianul de situri care mai de care mai optimizate si mai aducatoare de bani din publicitatea obtinuta, gasesc un site care imi aduce aminte de ce ma aflu pe Internet. Pentru lucruri frumoase :

1600 de poezii romanesti, muzica veche si noua, scenete amuzante cu Amza, si multe altele.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks